Някои  ще бъдат много щастливи през тази седмица, особено в

...
Някои  ще бъдат много щастливи през тази седмица, особено в
Коментари Харесай

4-те зодии с изненада в ЛЮБОВТА през седмицата 7-13 ноември

Някои  ще бъдат доста щастливи през тази седмица, изключително в любовен проект. Ще имат няколко мотива да си мислят, че са огромни късметлии и мотивите ще са в действителност страхотни. Ето какво ново ги чака в любовта тези 4 зодии.
ТЕЛЕЦ: Телците ще се радват на една доста празнична седмица. Ще им се коства, че Коледа е съвсем тук, ще са в въодушевление за празниците и ще имат доста позитивни страсти. Заедно с тях идва и една изненада в любовта. Макар че всички заведения за хранене и заведения са затворени, те ще си подреден чудесна сантиментална вечеря вкъщи... без да подозират какво може да последва. А именнно – ненадейно предложение за брак от колегата им. Ще бъде доста вълнуващо, доста откровено и животът на Телците ще се промени като пристигна още доста благополучие в любовта за тях.
 5-те зодии, които ще се сгодят през 2021 година 5-те зодии, които ще се сгодят през 2021 година
В любовта хубавите неща стават, когато въобще не се надяваш и нищо не очакваш. Точно тогава идва верният човек, хубавите страсти и прочие..
РАК: Раците няма да имат доста динамична седмица, ще се отдадат повече на отмора и приятни занимания, тъй като имат потребност от това. В средата на седмица ще се случи нещо доста забавно, което въобще не са очаквали. В живота на всеки има една огромна някогашна обич, с която като че ли взаимоотношенията в никакъв случай не са завършили и постоянно може да следва продължение. Е, това продължение ще настъпи тъкмо в този момент. Ще стартират постоянно да получават известие и позвънявания, ще водят дълги диалози с този човек и ще открият, че тръпката още я има, а любовта е жива. Май е време за нова връзка и втори късмет за този човек!
ЛЪВ: Лъвовете ще имат доста изненади през тази седмица, само че най-голямата от тях ще е обвързвана с любовта и индивидът до тях. Макар че за някои Лъвове може да е доста ненадейно, въпреки всичко събитието ще е най-щастливото, което са имали до момента. Ще схванат, че ще стават родители! Хубавата вест ще пристигна напълно ненадейно, само че ще бъде толкоз магичен миг, че няма значение по кое време идва тази смяна в живота им. През 2021 година всичко за Лъвовете ще се промени.
КОЗИРОГ: Козирозите ще имат малко по-различна седмица от другите зодии. Тя ще стартира с малко неприятности в любовта, само че за благополучие няма да са толкоз огромни и ще се разреша доста бързо. Ще си помислят, че трети човек се пробва да се намеси във връзката им, само че това ще се окаже изцяло неверно. След което нещата във връзката им ще се успокоят. Изненадата ще пристигна в края на седмицата, когато Козирозите ще получат огромен подарък от обичания човек, плануван от доста дълго време. Подаръкът ще е обвързван с незабравима екскурзия в края на 2021 година до дестинация, за която от дълго време си бленувам.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР